De omgeving

In Maastricht en zin in een spannende en mysterieuze wandeling? Dan is Maastricht Underground iets voor jou! Laad je leiden door een van de gidsen en krijg een rondleiding door de grotten, het fort en de kazematten. Ook geschikt voor kinderen. Er zijn speciale kinder rondleidingen.

Bij Boekhandel Dominicanen vind je een breed assortiment  aan boeken, muziek, cadeauartikelen en vele activiteiten in een unieke locatie in het hart van Maastricht. Als je in Maastricht bent is dit zeker een plek die je gezien wil hebben.

In deze prachtige eeuwenoude Basiliek kun je even tot rust komen en je gedachte laten varen. Het is een prachtige plek om te zien en Yeller Taxi Maastricht brengt u graag naar deze locatie.

Op dit prachtige grote plein is regelmatig de markt te vinden. Dit plein is omringt door verschillende bars, restaurants en terrasjes. Ook de markt is een plek die je, als je in Maastricht bent, niet mag missen!

Nog langer van Maastricht genieten? Dan ben je vast opzoek naar een hotel. Het Bastion hotel is daarbij een goede keuze, midden in het centrum van Maastricht. Yeller Taxi Maastricht brengt je ook graag naar deze locatie.

Medische zorg nodig? Dan brengt Yeller Taxi Maastricht je veilig en comfortabel naar het Maastricht UMC ziekenhuis. Indien je behoefte hebt aan hulp met het in en uitstappen zal onze chauffeur je daar graag mee helpen.